; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disney Channel lansează un nou serial de comedie – „Austin şi Ally”

25 April 2013

Sâmbătă, pe 11 mai, la ora 9, Disney Channel lansează un nou serial de comedie plin de muzică. „Austin şi Ally' îi are în distribuţie pe Ross Linch şi Laura Marano şi s-a clasat pe numărul 1 în intervalul său orar în Statele Unite, în rândul copiilor de 2-11 ani şi al adolescenţilor de 9-14 ani.

Contrastele se atrag în noul serial Disney Channel, „Austin şi Ally', o comedie despre prietenia dintre cei doi membri ai unei trupe muzicale atipice, a căror viaţă ia o turnură neaşteptată în bine atunci când unul dintre ei devine peste noapte vedetă.

Plin de muzică şi aventuri despre împlinirea viselor, serialul aduce în prim plan relaţia unică dintre două firi opuse: petrecăreţul Austin, un muzician/cântăreţ extrovertit şi Ally, o compozitoare strălucită, dar timidă, alături de prietenii lor cei mai buni, Trish şi Dez.

http://www.youtube.com/watch?v=gP0MPETZpeY

Austin şi Dez folosesc în secret unul din cântecele scrise de Ally, îl înregistrează, fac un filmuleţ pe care îl postează pe Internet, şi astfel Austin devine vedetă peste noapte. Trish, cea mai bună prietenă al lui Ally, încearcă să o convingă pe aceasta să le spună tuturor că ea a compus cântecul, dar Austin vrea ca Ally să mai scrie alt hit pentru el. In cele din urmă, Austin şi Ally îşi unesc talentele în încercarea de a face un adevărat tur de forţă muzical.

Tânărul Ross Lynch joacă rolul lui Austin, iar actriţa Laura Marano (Dispăruţi fără urmă) joacă rolul lui Ally, Raini Rodriguez  (Im in the band) o interpretează pe Trish şi Calum Worthy (Baftă Charlie) îl intrepretează pe Dez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare