; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CRASH, OANA GREGORY

Disney Channel difuzează, în premieră, un nou serial. În distribuție este și o româncă

05 September 2014

Sâmbăta aceasta (6 septembrie), de la 8:30, la Disney Channel are loc premiera serialului „Crash & Bernstein', în care o descoperim pe actrița româncă Oana Gregory într-un rol principal.

128935_0091

Serialul urmărește povestea lui Wyatt, un baiat în vârstă de 12 ani, care locuiește cu mama și cele trei surori și care tânjește să aibă un frate. Dorința lui devine realitate atunci când o marionetă, numită Crash, prinde viață.

Oana Gregory interpretează rolul Amandei , sora mai mare a lui Wyatt.

129286_4375

Născută în Negrești-Oaș, Oana s-a mutat la Los Angeles, în California, împreună cu familia, pentru a urma o carieră în actorie. A primit primul rol important ca “Loosie Goosie”, în 2010, în filmul independent “Spork,” o comedie muzicală ce a primit trei premii la diferite festivaluri de film, și nominalizări în cadrul Premiilor CineKid și din partea British Film Institute.

Pe micile ecrane, Oana a avut roluri în serialele Disney “Copiii Bionici” și “Bătăușii Wasabi”. Ea a pus voce pentru serialul animat “Olivia”.

Premiera noului serial are loc sâmbătă , 6 septembrie, de la 8:30, la Disney Channel. Noi episoade în fiecare sâmbătă, la aceeași oră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare