; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adventures in babysitting

Disney Channel difuzează, în premieră, filmul „Noile aventuri ale dădacelor”

15 September 2016

„Noile aventuri ale dădacelor', ce le distribuie pe îndrăgitele actrițe și cântărețe Sabrina Carpenter (din „Riley și restul lumii') și Sofia Carson (din „Descendenții'), are premiera sâmbăta aceasta, de la ora 11.30, la Disney Channel. Acesta este cel de-al 100-lea film marca Disney Channel Original Movie.

adventures-in-babysitting

Prezentând o poveste emoționantă care pune în lumină personalitatea, prietenia și independența, această comedie de aventură cu acțiune live concepută special pentru copii, adolescenți și familiile lor, aduce un omagiu clasicului film lansat în anii 1980.

Acțiunea din “Noile aventuri ale dădacelor” începe când Jenny Parker (Sabrina Carpenter) și Lola Perez (Sofia Carson), două adolescente cu personalități evident diferite, participă la un interviu pentru un internship de fotografie mult râvnit și își schimbă din greșeală telefoanele. Când familia Anderson apelează numărul lui Jenny în căutarea unei dădace în ultimul minut, îndrăzneața Lola, având nevoie de ceva bani în plus, răspunde și se auto-propune. Între timp, Jenny, o persoană de încredere, este deja programată să fie dădacă pentru familia Cooper în acea seară. Din nefericire, prima încercare a Lolei ca dădacă ia o întorsătură neprevăzută când unul dintre copiii Anderson pleacă pe furiș pentru a merge la un concert. Jenny, determinată să-și protejeze reputația, și Lola care-i are și pe ceilalți copii în spate, pleacă împreună pentru a avea parte de aventura vieții lor într-o noapte magică în orașul cel mare.

Filmul marca Disney Channel Original Movie îi mai are ca protagoniști pe Nikki Hahn, în rolul introvertitei Emily Cooper, Mallory James Mahoney în rolul tinerei fashioniste Katy Cooper, Max Gecowets în rolul rebelului Trey Anderson, Jet Jurgensmeyer în rolul micului geniu bucătar Bobby Anderson, Madison Horcher în rolul pasionatei de derby-uri pe role Alison “AJ” Anderson și pe Kevin Quinn (din “Tabăra cu peripeții” de la Disney Channel) în rolul lui Zac Chase, cel pentru care Jenny are o pasiune.

“Noile aventuri ale dădacelor” este regizat de John Schultz (“Judy Moody and the Not Bummer Summer,” “Like Mike”) și creat de Tiffany Paulsen (“Nancy Drew”). Filmul are ca producător executiv pe Michelle Manning (“Teen Beach 2,” “The Breakfast Club”), iar Chuck Minsky este directorul de imagine (“The Princess Diaries 2: Royal Engagement,” “Mother’s Day”).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Elena Gheorghe cântă pe coloana sonoră a noului serial Disney Channel, „Elena din Avalor'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare