; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

RAPUNZEL, EUGENE

Disney Channel anunță serialul animat adaptat după „O poveste încâlcită” pentru luna octombrie. Ce încâlceli vedem până atunci!

01 September 2017

Canalul celor mai mici telespectatori Disney Channel vine cu o ofertă specială în luna septembrie. Programele speciale legate de „O poveste încâlcită' încep de sâmbătă, 2 septembrie.

 

„O poveste încâlcită' – va fi difuzat în premieră sâmbătă, 2 septembrie, la ora 11.30 și reluat în aceeași zi la ora 20.30. Producția Walt Disney Animation Studios, cel de-al 50-lea film animat Disney, prezintă povestea lui Rapunzel, o prințesă cu părul lung închisă într-un turn.

Pe 9 septembrie, de la ora 11.30, Rapunzel, Flynn și prietenii lor Pascal și Maximus se întorc la Disney Channel într-un film de scurtmetraj „Încâlciți până la adânci bătrâneți', în care Rapunzel și Flynn Rider se pregătesc de nuntă, dar Pascal și Maximus pierd verighetele!

Povestea continuă sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11.30, cu filmul de televiziune „Mai încâlciți ca niciodată'. Rapunzel se pregătește de nuntă și de încoronarea sa ca Prințesă a Regatului Corona, dar ea și noua ei prietenă Cassandra pun la cale o ultimă aventură. „Mai încâlciți ca niciodată' este un fel de pilot pentru serialul animat „O poveste încâlcită: Încurcăturile continuă', pe care Disney Channel promite să-l aducă din octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare