; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HTR_Episodic_01A_04

Disney Channel aduce serialul „Hotel Transilvania”. Miniinterviu cu Claudiu Bleonț, actorul care dublează vocea lui Dracula

03 October 2017

După două filme „Hotel Transilvania', în 2012 și 2015, văzute și până să ajungă pe marile ecrane și al treilea, în 2018, Disney Channel va difuza serialul inspirate de lungmetraje.

Serialul „Hotel Transilvania', bazat pe animațiile anterioare, ne invită în trecut. Povestea se axează pe anii de adolescență a fiicei lui Dracula, Mavis, ani petrecuți împreună cu cei trei prieteni ai săi Hank N Stein, Pedro și Wendy Blob (prieteni care nu apar în filme). Pentru că Dracula este plecat pentru a rezolva probleme oficiale de vampiri, Mavis are în sfârșit șansa de a-i arăta tatălui ei ce poate face.

Serialul va fi lansat în România, la Disney Channel, luni, 30 octombrie, și va fi difuzat de luni până vineri la ora 20.00. Printre actorii români care-și împrumută vocile personajelor din „Hotel Transilvania', se numără: Tamara Dodoc – Mavis, Șerban Pavlu – Mătușa Lydia, Bianca Popescu – Wendy, Mihai Dăscălescu – Pedro, Nicolae Adețu – Hank și Claudiu Bleonț în rolul Dracula.

 

Claudiu Bleonţ și Dracula

Actorul Claudiu Bleonț a dublat vocea lui Dracula și în cele două lungmetraje care au rulat în cinematografe, iar acum face același lucru și pentru serialul animat. În filme, Dracula a avut vocea actorului Adam Sandler, iar în serial, a lui David Berni. Despre aventura sa în hotelul transilvănean al lui Dracula, Claudiu Bleonț a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări.

 

TVmania: Aventura cu vampiri din „Hotel Transilvania' a început acum 5 ani. Te gândeai că o să dureze atât?

Claudiu Bleonţ: Sincer, nu mă așteptam să dureze atât… dar mă bucur pentru acest fapt. Durata unui proiect crește șansa de a perfecționa personajul.

TVmania: Cum ai acceptat prima oară să-l dublezi pe Dracula?

Claudiu Bleonţ: Îmi place să fac dublaje pentru că în căști mă întâlnesc cu mari actori și mă relaxează…!

TVmania: Ce-ai în comun cu personajul? J Ești un tată la fel de grijuliu ca și el?

Claudiu Bleonţ: Personajul Dracula e gingaș comic… cred că în viață sunt la fel de grijuliu ca și el cu fetița mea!

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare