; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

REB_IA_2266_L

Disney Channel a comandat al doilea sezon „Războiul stelelor: Rebelii”

08 October 2014

Preşedintele Disney Channels Worldwide şi director de creaţie Gary Marsh şi-a anunţat intenţia de a produce al doilea sezon din serialul animat „Războiul Stelelor Rebelii', realizat de Lucasfilm.

REB_IA_2266_L

“Aşteptările la nivel mondial de la acest serial nu puteau fi mai mari. Declar cu mândrie că echipa Lucasfilm a realizat un serial care a depăşit chiar şi cele mai înalte aşteptări – din punct de vedere artistic şi tematic', a declarat Marsh.

“Războiul Stelelor Rebelii” a fost întâmpinat cu aplauze de critici şi fani deopotrivă de la avanpremiera lansată cu ocazia festivalului San Diego Comic-Con din luna iulie, urmată de proiecţiile speciale difuzate în avanpremieră în această săptămână pe WATCH Disney XD şi alte platforme digitale.

Serialul va fi difuzat în 34 de limbi din 163 de ţări, în peste 400 de milioane de gospodării.

“Ne-a făcut o deosebită plăcere să creăm „Rebelii', de aceea suntem foarte fericiţi că vom începe şi al doilea sezon', a declarat VP Departamentului de Creaţie al Lucasfilm, Kiri Hart. „Echipa noastră excepţională de creaţie născoceşte noi poveşti pentru echipajul navei Strigoi care le vor amplifica experienţa în galaxie şi vor intensifica călătoriile curajoase. Reacţiile fanilor cu privire la acest serial au fost extraordinare, covârşitoare şi ne-au inspirat. Aşteptăm cu nerăbdare să descoperim noi aventuri'.

Echipa de creaţie care va realiza al doilea sezon din „Războiul Stelelor Rebelii' îi include pe Producătorii executivi Simon Kinberg şi Dave Filoni şi Co-producătorul executiv şi scenarist Henry Gilroy.

“Războiul Stelelor Rebelii” continuă tradiţia legendarelor poveşti care au captivat generaţii întregi de fani ai „Războiul Stelelor' din 1977 şi până acum. Povestea se desfăşoară în era dintre cele două trilogii şi se află într-o poziţie unică ce leagă cele două serii atât din punct de vedere estetic, cât şi al generaţiilor. Onorând trecutul în timp ce avansează cu îndrăzneală în viitor, filmul prezintă personaje fantastice emblematice din „Războiul Stelelor' prezentând în acelaşi timp unei noi generaţii cele mai îndepărtate colţuri ale galaxiei, pline de creaturi exotice şi personaje noi.

“…multă acţiune, animaţie excepţională şi devotament faţă de spiritul original'. Variety

“…o paletă de culori bogată… ce aduce aminte de opera lui Hayao Miyazaki, marele artist al animaţiei japoneze animé'. – The New York Times

“Rebelii’ captează într-un mod excepţional acel sentiment de „aventură'. IGN

Am vizionat premiera serialului şi pot să confirm cu certitudine prezenţa vibraţiei care aminteşte de filmul original. Reuşeşte să combine cele mai tari elemente pe care le-ai aştepta să le vezi în era întunecată, cu cavalerii Jedi într-o continuă fugă şi o prezenţă a Imperiului cu adevărat diabolică, cu tonul comic al aventurii din filmul original Războiul Stelelor.'– Huffington Post

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare