; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disney Chanel lansează "Plaja adolescenţilor"

Disney Chanel lansează “Plaja adolescenţilor” pe 21 septembrie

05 September 2013

Disney Channel lansează, în premieră, filmul “Plaja Adolescenţilor“, o interpretare modernă a unei poveşti clasice cu petreceri pe plajă, sâmbătă, 21 septembrie, la 9:30.

Filmul îi are în rolurile principale pe Ross Lynch (actor în Austin & Ally și component al trupei holywoodiene R5) în rolul lui Brady și Maia Mitchell (cunoscută din serialul The Fosters, o producție ABC Family) în rolul lui Mack, doi surferi care se lasă purtaţi de ultimul val al verii, ce îi poartă în mod misterios într-un film clasic cu petreceri pe plajă, numit Wet Side Story'.

Acolo, domină o rivalitate între motociclişti și surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plajă…și toată lumea cantă şi dansează.

Acum Brady și Mack trebuie să încerce să se întoarcă în prezent, dar viețile lor s-ar putea schimba pentru totdeauna când, în mod necugetat, ei modifică firul poveștii de dragoste al filmului…atunci când liderul chipeş, surferul Tăbăcarul, se îndrăgostește de Mack, în timp ce motociclista Lela tânjește după Brady.

“Plaja Adolescenṭilor” îi mai are în distribuție pe  Grace Phipps (cunoscută  din producția ABC Family, “Cele nouă vieți ale lui Chloe King”) în rolul lui Lela, Garrett Clayton în rolul Tăbăcarului, John Deluca în rolul Măcelarului, Chrissie Fit (“Spitalul General”) în rolul Obraznicei, Kevin Chamberlin, nominalizat la Tony Awards (“Jessie”, Producția Broadway “Familia Adams”) în rolul Dr. Fusion și Steve Valentine (“Magicienii din Waverlz Place: Filmul” și “Sunt în Formaţie”) în rolul lui Camembert.

Citeşte şi:

Andrei Leonte şi Loredana Ciobotaru se pregătesc de lansarea Plaja Adolescenţilor'

Cei doi au intrat în pielea cuplului de protagonişti şi şi-au făcut de cap la şedinţa foto inspirată de film.

seb_1010a

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare