; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Frozen poster

Disney a anunțat oficial. Se face „Frozen 2” | Când apare “Star Wars: Episodul 8”

13 March 2015

Disney a anunțat joi, în mod oficial, scrie Variety.com, că fanii Elsei, ai Annei și ai lui Olaf au motive de bucurie: se face „Frozen 2'! Nu uitați nici de scurtmetrajul „Frozen Fever'!

Frozen-poster

“Prognoza: Cu iarna înainte! Disney pregătește Frozen 2 cu Chris Buck și Jennifer Lee”, a anunțat Disney pe contul oficial de Twitter.

„Regatul de gheaţă', peliculă inspirată de basmul Crăiasa Zăpezilor', a câştigat două Premii Oscar: cel mai bun film animat al anului şi cea mai bună melodie („Let It Go'). Filmul spune povestea aventurilor înzăpezite ale prinţesei Anna (voce: Kristen Bell), după ce sora ei – Elsa (voce: Idina Menzel) – declanşează fără să vrea iarna în mijlocul verii, în regatul Arendelle. Magia de care e capabilă Elsa a fost bine ascunsă ani de zile, iar acum cele două surori se redescoperă cu ajutorul lui Kristoff (voce: Jonathan Groff), un tăietor de gheaţă, şi a omului de zăpadă vorbitor Olaf (voce: Josh Gad).

Tot ieri, compania Disney a confirmat și data de lansare pentru unul dintre filmele din seria “Star Wars”. Sequel-ul „Star Wars: Episode VIII' va intra în cinematografe pe 26 mai 2017. Data are o conotație specială pentru fanii seriei, pentru că atunci se împlinesc 40 de ani și o zi de la lansarea filmului original „Star Wars: Episodul IV', cel care între timp a câștigat subtitlul „A New Hope'.

Kristen Bell, cea care i-a dat voce prințesei Anna, a postat pe Twitter o fotografie în care apare relaxându-se pe o pungă de gheață.

kristen bell - frozen 2 - anunt

«Dreams really do come 2!!! #FROZEN2 #itsofficial »

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare