; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Pacuraru si Nicholas Caţianis

TVR 2 lansează emisiunea „8 într-o barcă”

09 October 2013

Miercurea aceasta, 9 octombrie, de la ora 20.10, Titus Munteanu aduce săptămânal, la TVR 2, „8 într-o barcă', o emisiune ce seamănă foarte bine cu fosta Școală a vedetelor.

„8 într-o barcă' le oferă şansa celor 10 concurenţi (8 titulari şi 2 rezerve cu vârste între 16 şi 23 de ani) să înveţe, în mod gratuit, de la profesionişti, tot ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, joc, actorie, punere în scenă, prezentare.

[Not a valid template]

În fiecare săptămână, ei vor avea de îndeplinit anumite sarcini, vor da teste artistice şi vor interpreta, individual sau în grup, diverse probe.

Juraţii care vor nota fiecare evoluţie a tinerilor artişti sunt coregraful Cornel Patrichi, interpreta Paula Seling şi jurnalista Simona Catrina.

În baza notelor săptămânale acordate de juriu va fi întocmit clasamentul emisiunii, în care oricare concurent poate deveni titular sau rezervă, în funcţie de cum a evoluat. Acest clasament va sta la baza eliminărilor din concurs şi, la final, va stabili câştigătorul concursului şi al marelui premiu de 10.000 de euro.

Gazdele emisiunii sunt Alexandra Beatrice Păcuraru şi Nicholas Caţianis.

Prima ediţie va avea ca invitaţi trupa Voltaj – deloc întâmplător acest lucru, ţinând cont că solistul trupei, Călin Goia, este unul dintre absolvenţii de succes de la „Şcoala Vedetelor”, programul care, practic, l-a lansat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare