; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_070714_XFactor 4_1697

Diseară, Ştefan Bănică va cânta pentru prima oară la „X Factor”

24 October 2014

Factorul surpriză este ingredientul-cheie al celei de-a şasea ediţii a show-ului „X Factor', difuzată diseară, de la 20:30, la Antena 1. Pe lângă poveştile emoţionante şi muzica de calitate, telespectatorii vor avea ocazia să se delecteze cu un moment muzical inedit. Pentru prima oară în cadrul concursului, Bănică a hotărât să urce pe scenă şi să cânte alături de unul dintre concurenţi.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_070714_XFactor 4_1697

Valentin Mogoaşe sau Elvis din Mioveni, cum îi spun prietenii, a fost cel care a reuşit să îl aducă pe scenă pe juratul „X Factor', pentru un moment de neuitat, ce va putea fi urmărit mâine seară. „Am venit la acest concurs, după ani de absenţă, datorită lui Stefan Bănică. Îl admir şi consider că a avut puterea să se impună într-o lume dominată de muzica de club!', a povestit Valentin.

Acelaşi concurent a povestit şi că a debutat în emisiunea lui Horia Brenciu de la Antena 1, de acum 12 ani, Gong Show, alături de fetiţele sale, iar surprizele nu se opresc aici. Ce mărturisiri va smulge concurentul şi de la showmanul Brenciu, rămâne de văzut diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare