; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diseară, sezonul trei „Pariu cu viața” începe în forță

17 September 2012

Pariu cu viața' revine la ProTV cu un nou sezon din 17 septembrie. Serialul va fi difuzat în fiecare luni de la ora 20.30 și va aduce multă muzică, drame puternice și răsturnări de situație. Odată cu intrarea într-o nouă etapă a vieții, problemele tinerilor din LaLa Band nu întârzie să apară, dramele să capete o altă amploare, iar poveștile de iubire să fie trăite la intensitate maximă.

Sezonul 3 începe cu întoarcerea Ancăi de la Londra, unde a fost în vacanță cu bunicul ei. Viața adolescentei se complică cu drame puternice care vor afecta toată trupa LaLa Band, iar povestea ei de dragoste cu Vlad întâmpină obstacole.

Nu vă pot spune prea multe din primul episod, cert este că Anca dispare, ceea ce face ca toate acțiunile să depindă de ce i s-a întâmplat la început. Apar probleme și în cuplul Anca-Vlad, probleme datorate diferenței de vârstă și de preocupări', spune Criss.

Ioana este în sfârșit mai fericită ca de obicei, este proaspăt intrată la facultate și trece printr-o perioadă mai bună a vieții ei', spune Alina.

La finalul sezonului trecut, sârbul Dragoslav, personajul negativ interpretat de Gheorghe Visu, i-a lăsat în suspans pe fanii serialului Pariu cu viața'. In noul sezon, personajele vor simți pe pielea lor cine este cu adevărat sârbul misterios : Dragoslav este cu totul și cu totul diferit de ce am jucat până acum. Este un tip Che Guevara de prin Kosova, care se ocupă cu afaceri murdare, și dacă meseria lui este de traficant de carne vie, probabil o să încerce unele răzbunari', dezvăluie Gheorghe Visu.

Cum va reacționa Mara (Carmen Tănase) în fața dificultăților prin care trec copiii ei, ce momente comice savuroase pregătesc Tănțica (Elvira Deatcu) și Gică (Gabriel Popa), telespectatorii vor afla începând de astăzi.

În ceea ce o privește pe Mara, ea își păstrează linia sobră și serioasă, are grijă de familie și copii și trece prin tot felul de dificultăți cu demnitate', spune Carmen Tănase.

Tănțica va fi destul de surghiunită, cel puțin la începutul sezonului pentru că Gică se poartă cam urât cu ea. De fapt, săracul este și îndreptățit să facă asta pentru că este obositoare și cicălitoare, și pentru Gică acest cocktail devine mult prea greu de suportat', spune Elvira Deatcu.

c1k5882_resize

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare