; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartos si Smiley   Românii au talent

Diseară, la “Românii au talent”, Smiley se înfruntă cu Bartoş

28 February 2014

Pavel Bartos si Smiley - Românii au talentÎn această seară, de la 20.30, “eroii” noului sezon “Românii au talent” intră din nou în lupta pentru 120.000 de euro.

Concurenți de toate vârstele, de la copilași de grădiniță până la seniori în toată regula, vor apărea în fața juriului cu dansuri orientale, freestyle sau inventate, scenete, demonstrații sportive, numere de magie, acrobație sau momente muzicale care vor emoționa publicul.

Mai mult, atmosfera va deveni de-a dreptul “€œelectrică” pe scena competiției, când un concurent va reuși să depășească orice limită a imaginației cu talentul său “impresionant, nemaivăzut și riscant în același timp', după cum l-a numit Mihai Petre.

După cvintetul Anatoly și “zburătorul” Octavian Stoica, un nou concurent va primi “€œbiletul verde” din partea juriului, care îi va deschide drumul direct către semifinala competiției.

“€œUn fleac, m-au ciuruit!”, ar putea să spună Pavel, după ce va fi luat la ochi din nou de către Smiley. “Şefii' vor intra în pielea “soţului” și a “€œamantului” descoperit, iar momentul va implica inclusiv “pumni” imaginari și pistoale de jucărie.

[Not a valid template]

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare