; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diseară, la Pro TV se lansează “Master Şefa”

11 April 2012

Cei trei Chefi din juriul MasterChef' au începând de miercuri seară rivali de temut! La Serviciul Român de Comedie', trei doamne specialiste în arta culinară dau startul unei competiții fără precedent: Master Şefa'!

Juratele Mirabela, Cotleta și Fănica vor comenta preparate cum nici jurații Masterchef' nu au văzut, vor arunca cu farfurii în stânga și-n dreapta și vor asigura buna dispoziție a telespectatorilor Pro TV, miercuri de la 20.30.

Și concurenții de la Master Şefa' sunt pe măsură: Bianca Drăgușanu prezintă o piftie de silicon ecologic, Victor Ponta vine cu un ghiveci politic, iar Teflon Stănescu din localitatea Ciurea, județul Iași, rezident în Anglia, concurentul care le va enerva cel mai tare pe jurate, vine cu un întreg meniu exotic: ceafă de crocodil cu sos bechamel, portofel din piele de crocodil și, la desert, ciocate din piele de crocodil.

Reacțiile juratelor sunt de-a dreptul uluitoare, astfel că nu trebuie să ratați porția de râs de la SRC.

Tot diseară, reporterii frenetici Cătălin Neamțu și Cosmin Natanticu ajung acasă la Cristian Țânțăreanu pentru un interviu plin de umor. Iar la OfTV își fac de cap super eroii Darth Vader, Spiderman, Catwoman, Xena sau Rahan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare