; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next Star 23 martie 2017 (1)

Diseară, la „Next Star” se alege al treilea concurent care merge direct în finală. Cine va fi acesta?

23 March 2017

Demonstrații de echilibristică pe bilă, cor de clopoței, dans sportiv și space painting joi, 23 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului Next Star', prezentată de Dan Negru și jurizată de Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa. O ediție în care se va acorda cel de-al treilea Golden Star al sezonului.

 Vezi galeria foto >

Cu alte cuvinte, diseară aflăm cine va oferi trofeul și care dintre concurenți se va califica astfel direct în marea finală.

În aceeași ediție, pe scena de la Next Star' va urca pentru prima dată un cor de… clopoței. Iar cei 30 de membri, cu vârste între 3 și 14 ani, care vor suna din clopoței în mod organizat sunt legați prin grade de rudenie. Căci corul „Clopoțeii veseli' este format din frați, surori, verișoare și verișori.

Trupa verișorilor, ești nebun?', se minunează CRBL, de la masa juriului.

Și tot atunci, Bianca (11 ani, din București) va veni în fața juraților cu un număr de echilibristică pe bilă.  Iar momentul ei de circ le va stârni curiozitatea juraților Dorian Popa și CRBL care vor încerca să urce, la rândul lor, pe cele două mari mingi aduse pe scenă de concurentă.

Dacă vor reuși ei să-și mențină echilibrul pe bilele uriașe, dar și care vor fi ceilalți concurenți ai serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-lui Next Star'.

Citește și:

În seara asta, la „Next Star': sculptură în săpun, dresură de căței, demonstrație de majorete

Joi seară, într-o nouă ediţie de „Next Star', juraţii sculptează în… săpun

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare