; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diseară, la „Insula iubiii”, are loc prima cerere în căsătorie între doi concurenți (1)

Diseară, la „Insula iubirii”, are loc prima cerere în căsătorie între doi concurenți

12 June 2017

Cel de-al șaptelea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii' va aduce o mare de schimbare de planuri în cuplul Cosmin – Maria. După ultima ceremonie a focului, ea își va analiza comportamentul avut față de partenerul ei și speră că mai poate îndrepta lucrurile. Așa că va lua o decizie radicală și, ajutată de echipă, îl va cere în căsătorie pe Cosmin. Ce va răspunde acesta și ce vor decide împreună, telespectatorii vor vedea luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Alexandra va primi vești proaste legate de Aurel, în momentul în care pe insula fetelor se va declanșa alarma, iar aceasta îl va vedea pe partenerul ei în apă cu Maria. Ce limită va încălca Aurel și ce va spune Alexandra când va vedea, fanii emisiunii vor putea afla în cel de-al șaptelea episod al emisiunii.

Deși îl ține la distanță pe Sorin, Bianca îi va face totuși anumite mărturisiri ispitei și chiar vor ajunge să facă un pariu, la care ea va vrea să renunțe după ceva timp. Ce îi va spune concurenta lui Sorin și ce miză are pariul sunt detalii ce vor ieși la iveală luni, de la ora 20:30.  Și tot atunci, o mică furtună se abate și în cuplul lui DeeDee cu Robert. Ea devine din ce în mai deranjată de schimbările pe care le observă în imaginile cu Robert, de la ceremonia focului. Cum se va comporta ea și ce va spune la adresa partenerului ei, publicul va vedea în acest nou episod, la „Insula iubirii'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare