; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HI Q   Florin   Dana   Mihai   foto Ioana Chirita TVR

Diseară, la “În Ţara Minunilor”, HI-Q lansează noua piesă, „Inimi SRL”

21 November 2013

HI-Q - Florin - Dana - Mihai - foto Ioana Chirita TVRSăptămâna aceasta, telespectatorii află „În Ţara Minunilor' cum se desfăşoară cursurile de „yoga râsului', cum arată tablourile din pânză de păianjen pe care le realizează un sculptor român, dar şi ce are special o comună de lângă Mediaş, care vrea să intre în Patrimoniul UNESCO.

Primul invitat al ediţiei de joi, 21 noiembrie (ora 20.10, TVR 2), este Florentina Oprea, psiholog şi project manager al unui centru care practică terapia prin râs, de la care vom afla cum se desfăşoară o sesiune de „yoga râsului' (Hasyayoga).

Ce poţi face cu o pânză de păianjen? Un român din Mediaş a găsit răspunsul la această întrebare în artă. Sculptorul Emil Mureşan vine „În Ţara Minunilor' să povestească secretul celor câteva sute de lucrări pe care maestrul le-a realizat folosind pânze de păianjen.

Tot de zona Mediaşului se leagă şi o altă poveste pe care gazdele emisiunii vor încerca să o descopere în această ediţie – istoria şi semnificaţia unei biserici din secolul al XV-lea din Moşna, o comună din apropierea Mediaşului. Va vorbi despre şansele reale pe care acest sit le are de a intra în Patrimoniul UNESCO Dr. Virgil Ştefan Niţulescu, director general al Muzeului Naţional al Țăranului Român şi preşedinte al Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM), un ONG asociat UNESCO.

Pentru că Ţara Minunilor nu poate exista fără muzică, vin în platoul emisiunii AMI, care a urcat în topurile muzicale cu piesele „Trumpet Lights' şi „Otra vez', dar şi o trupă care cântă împotriva discriminării – Romano ButiQ.

Tot în această ediţie, telespectatorii vor putea asculta noua piesă a trupei HI-Q, care va fi difuzată în premieră. Piesa se numeşte „Inimi SRL' şi este compusă de Marius Moga.

Echipa de la Times New Roman este din nou în platou şi comentează cele mai noi şi mai amuzante ştiri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare