; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diseară, la ”Guess My Age  Ghicește vârsta”, o profesoară de dans își testează experiența (3)

Diseară, la ”Guess My Age- Ghicește vârsta”, o profesoară de dans își testează experiența

18 January 2018

Soții Andreea și Mihai Meiros își vor pune la încercare intuiția, dar și norocul,  joi, 18 ianuarie, de la ora 20.00, în cadrul show-ului Guess My Age – Ghicește vârsta', prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Andreea și Mihai sunt împreună de patru ani, dar s-au căsătorit în urmă cu trei ani când a venit pe lume băiețelul lor Matyas. El este maestru de ceremonii, iar ea profesoară de dans și speră ca vasta lor experiență în lucrul cu oamenii să-i ajute să ghicească vârsta celor șapte persoane care vor apărea în fața lor în cadrul show-ului. Pe lângă propria intuitie vor avea la îndemână și posibilitatea de a se folosi de șase indicii – Stire, Hit, Star, Film, Sport, Zoom. Cei doi speră să reușească să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei pentru că visează să-și construiască o casă. Pentru fiecare an greșit însă în estimarea vârstei celor șapte persoane, Andreea și Mihai vor pierde din bani, conform unei grile de penalizare.

Dacă experiența le va fi de folos Andreei și lui Mihai pentru a ghici vârsta celor șapte  invitați care vor apărea în fața lor , telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 18 ianuarie, de la ora 20,00, într-o nouă ediție a show-ului Guess My Age – Ghicește vârsta', prezentată de Dan Negru.

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare