; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Costi Ionita1

Diseară, la „Chefi la cuțite”, Costi Ioniță îi surprinde pe chefi cu un preparat vegan

23 March 2021

Luni seară, momentul serii la Chefi la cuțite a venit odată cu concurentul Pavel Gherghe. Bucătarul profesionist a riscat cu un preparat complex de stridie în spuma mării. Chef Scărlătescu a apreciat potențialul în farfurie şi i-a înmânat concurentului râvnitul cuțit de aur.

Într-o întorsătură de situație uluitoare, Pavel Gherghe a riscat din nou, refuzând cuțitul de aur și șansa de a intra direct în echipe, totul pentru că își dorea foarte mult să fie în echipa chefului său preferat, Sorin Bontea. După câteva discuții cu chefii, acesta a înțeles importanța acestui gest și șansa care i s-a acordat și a decis să rămână totuși în echipa lui Scarlatescu. Nehotărârea l-a costat însă foarte scump în final și asta pentru că chef Scărlătescu și-a retras în cele din urmă cuțitul de aur.

Proba amuletei de aseară i-a provocat pe cei trei chefi să compună o pictură cu minim 3 culori. „Culoare, gust,și artă sigur', a povestit invitatul special, Chef Cătălin Petrescu, despre farfuria câstigătoare, cupcake-ul savuros si colorat al lui chef Bontea. Avantajul amuletei a fost tot unul colorat: Ai puterea să blochezi două culori celorlalte două echipe, acele culori trebuie să se regăsească doar pe farfuria ta'.

 Vezi galeria foto >

Costi Ioniță, invitatul serii la „Chefi la cuțite'

În această seară va fi o ediție cu mult cântec. La gătit sosesc actori, vrăjitoare sau muzicieni, printre care se află și o surpriză pentru chefi. Costi Ioniță vine în platoul emisiunii cu un preparat vegan, o rețetă despre care el spune că e „unică în lume'. Dacă a reuşit sau nu să îi impresioneze pe chefi, telespectatorii vor afla astăzi, la ora 20.30 la Antena 1.

Tot în această seară, magia își face loc în platoul emisiunii. Vrăjitoarea Melissa vine împreună cu fiica ei să pregătească o rețeta tradițională și să stabilească dacă chef Cătălin Scărlătescu are sau nu cununiile legate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare