; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite 3

Diseară, la „Chefi la cuțite”, chef Bontea pierde un pariu și primește o pedeapsă

20 September 2016

În ediția de astăzi, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, chef Bontea pierde un pariu în fața celorlalți doi colegi și primește și o pedeapsă: să termine tot din prima farfurie sosită la jurizare, indiferent dacă îi place sau nu mâncarea.

Pentru că în pauzele de filmare cei trei jurați joacă uneori poker pe pedepse, chef Bontea, cel care pierde, trebuie să execute pedeapsa primită de la chef Dumitrescu și chef Scărlătescu. Așa se face că Sorin Bontea se va lupta, la propriu, cu o farfurie plină cu quinoa, un aliment care nu îi este deloc pe plac și pe care se va chinui să îl înfulece chiar și în pauză, pentru a-și ține cuvântul dat.

[Not a valid template]

Și tot azi, cei trei chefi sunt întâmpinați de un concurent cu pâine și sare. Îmbrăcat în port popular, Matei va aduce tradiția chiar în mijlocul platoului „Chefi la cuțite': acesta va pregăti pentru jurați o pâine special, cu maia făcută de el, pe care o va frământa și alinta pentru ca pâinica obținută să îi vrăjească pe chefi.

Un susținător al tradițiilor românești, concurentul va fi o reală apariție în emisiune, iar platingul său îi va lăsa pe chefi fără cuvinte: pâine și sare, aranjate frumos pe o bucată de lemn. Care va fi verdictul celor trei și reacția în fața concurentului, veți afla azi de la 20.30.

Citește și:

Sorin Bontea s-a delectat în vacanță cu miel la proțap și snorkeling

Florin Dumitrescu, surprins la filmările „Chefi la cuțite' de fetițele lui

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare