; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duet Nicole Cherry si Dana Nalbaru   foto TVR

Diseară, „În ţara minunilor” (TVR 2) se poartă duetele

07 November 2013

Ediţia de astăzi, 7 noiembrie, a emisiunii „În Ţara Minunilor' aduce de la ora 20.10, la TVR 2, duete muzicale cu artişti cunoscuţi, dar şi câteva poveşti inedite – un tânăr care a făcut din mersul pe bicicletă un business şi un poliţist pasionat de zbor care se foloseşte de această pasiune pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

[Not a valid template]

Pentru cei care credeau că trupa HI-Q cântă doar pop şi rock, ediţia de astăzi va fi o surpriză. Dana şi Florin vor cânta reggae şi hip-hop alături de câţiva dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului.

Nicole Cherry, tânăra artistă de numai 14 ani care a urcat în topuri cu această piesă, va cânta în duet cu Dana Nălbaru piesa “Memories”.

Unul dintre invitaţii acestei ediţii este Ariel Constantinof, un tânăr care şi-a transformat pasiunea pentru biciclete într-un business „pe două roţi' – curierat pe bicicletă. În acelaşi timp, Ariel a iniţiat şi proiectul unui site motivaţional pentru tineri.

Tot în această ediţie a emisiunii, veţi afla povestea lui Marian Cojocaru, căruia i se spune „Poliţistul zburător', pentru că a transformat un teren din Comana într-un aerodrom.

Şi Florin plănuieşte pentru această ediţie un featuring cu un coleg de breaslă – Cosmin de la Cassa Loco, o piesă care are ca temă istoria hip-hop-ului românesc.

Doi artişti din alte două trupe de notorietate – Cosmin Tudoran (de la Cassa Loco) şi Gabriel Maga (de la Vunk) vor cânta împreună piesa „Copilul din mine'.

Vine în platoul emisiunii şi Cabron, cu o piesă care a escaladat topurile de radio – „Frunzele şi iarba'.

Călin de la Times New Roman revine în această ediţie a emisiunii alături de un alt membru al echipei de la timesnewroman.ro – Ionuţ, pentru a comenta alte ştiri amuzante.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare