; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sultana Şah pune la cale asasinarea lui Hurrem (st.)

Diseară, în “Suleyman”, Sultana Şah pune la cale asasinarea lui Hurrem

14 March 2014

Sultana Şah pune la cale asasinarea lui Hurrem (st.)Sultana Şah (Deniz Cakir) este fericită că Suleyman (Halit Ergenc) a exilat-o pe Hurrem (Meryem Uzerli), din Palat. În felul acesta, ea şi Hatice vor fi mai puternice, iar faptul că cea din urmă a acceptat să se căsătorească cu Paşa Husrev, un vrednic slujitor al Sultanului, face parte tot din planul diabolic al acestora de a o distruge pe Hurrem.

Profitând de lipsa soţiei Sultanului şi stiind că cel mai de încredere slujitor al acesteia, Paşa Rustem, este avid după putere şi ar face orice ca să devină un om bogat şi respectat în Divan, Şah îi face o propunere uluitoare. Aceasta îl asigură pe Paşa Rustem că, dacă o va ucide pe Hurrem, va căpăta funcţia mult dorită în Divan şi va duce o viaţă de huzur.

Aflată în exil, lui Hurrem îi este dificil să lupte împotriva surorilor Sultanului şi să îşi dovedească nevinovăţia în faţa iubitului său soţ. Cu toate acestea, ea reuşeşte să ia legătura cu Paşa Lutfi, soţul Sultanei Şah. Prin secretele pe care i le va dezvălui acestuia, Hurrem are mari şanse să îl câştige pe acesta de partea sa.

Ce secret bine ascuns îi va împărtăşi Hurrem soţului Sultanei Şah şi ce alegere va face Paşa Rustem, văzând că este la un pas de a-şi îndeplini visul, aflaţi vineri, 14 martie, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare