; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hurrem_Kanal D

Diseară, în “Suleyman”, Hurrem vrea să scape de Paşa Ibrahim

05 November 2013

Hurrem_Kanal DDupă momentul când Sultanul Suleyman a fost otrăvit, în Palat planează o tensiune uriaşă. Suleyman este supărat la gândul că Ibrahim Paşa, cel mai de încredere om al său dar şi cel mai bun prieten, nu este în stare să îl apere.

Suleyman crede din ce în ce mai mult că cineva, foarte apropiat lui, i-a administrat otravă vreme de mulţi ani, dar nu ştie cine i-ar putea dori moartea.

Hurrem, care niciodată nu l-a plăcut pe Ibrahim şi nu o dată i-a dejucat planurile mârşave la adresa Sultanului, îl suspectează în continuare de tot răul prin care este nevoită să treacă ea şi familia. Mai mult decât atât, aceasta crede că Ibrahim şi Prinţul Mustafa s-au aliat împotriva Sultanului, scopul lor fiind înlăturarea lui de la tron. Acum, Sultana caută motive să îi îndepărteze pe cei doi de Suleyman.

Paşa este pe cale să îşi piardă minţile şi o bănuieşte pe Hurrem ca fiind sursa suspiciunilor Sultanului la adresa sa. Când Suleyman află că persanii i-au deturnat drumul cadânei Firuze, iar aceasta nu a ajuns la conacul din Amasya, aşa cum poruncise, nu îl vede cu ochi buni pe Ibrahim, care trebuia să se asigure ca porunca lui va fi dusă la bun sfârşit.

Ibrahim se simte neputincios, începe să îşi piardă cumpătul şi trece la ameninţări. El ajunge să o ameninţe cu moartea pe soţia Sultanului, Hurrem.

Ce este în stare să facă Hurrem ca să îşi apere familia şi ce propunere incredibilă îi face lui Ibrahim, aflaţi diseară, 5 noiembrie, de la ora 20:00, într-un nou episod Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare