; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diseară, în „Spitalul de demenţă”, Jojo descoperă că e alergică la pisici

09 May 2013

Astăzi, de la 21:30, într-un nou episod al serialului “Spitalul de demenţă”, Cătălina Grama – Jojo dezvăluie că este alergică la pisici. Cel care află primul asta este doctorul Frâncu (Dragoş Muşat), psihiatrul la care apelează Luminiţa Sfârlă în episodul din 9 mai al serialului.

Din acest punct de vedere, Jojo se aseamănă cu personajul interpretat în fiecare joi seară la Pro TV. Puţini sunt cei care ştiu că şi în viaţa reală frumoasa actriţă este alergică la ponei, cai, câini şi pisici.

„Amuzant este însă că şi unul dintre personajele mele favorite, Luminiţa Sfârlă, a căpătat şi ea acelaşi tip de alergie, dar nu e deloc alergică atunci când vine vorba de un bărbat pe gustul ei', mărturiseşte Cătălina Grama.

Alergiile i-au dat chiar bătăi de cap pe platourile de filmare. Când a filmat pentru „S-a furat mireasa', Jojo a trebuit să stea în aceeaşi cameră cu un ponei. Pentru a-şi ţine sub control alergia şi pentru a continua filmarea, actriţa s-a înarmat cu antihistaminice.

În acelaşi episod al serialului, doctorul Ciupercă (Claudiu Maier) părăseşte căminul conjugal. Motivele le-a găsit încă din episodul trecut, când a descoperit că Lili Stripu (Andreea Doinea) îi este infidelă. Lili nu va renunţa cu una, cu două la mariajul ei şi dă năvală în spital pentru a-şi răpi soţul, dator pe viaţă pentru că i-a greşit operaţia de implant cu silicon.

cc1k9040_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare