; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Celentano, Ardiles si delegatia Prefecturii

Diseară, în „Las Fierbinți”, Dorel va fi surprins într-o postură bizară

25 March 2015

Episodul din această seară debutează cu Bobiță și Dorel la cârciuma din sat. Fratele mai mare și întotdeauna grijuliu rămâne contrariat când îl vede pe Dorel îmbrăcat cam… mulat! Explicația acestuia referitoare la stilul vestimentar și la machiajul abordat este una șocantă: Dorel dorește să-și descopere orientarea și fericirea. Prima victimă a lui Dorel este Rață. Cum va reacționa taximetristul și care va fi deznodământul situației aflați diseară de la 21:30, la Pro TV.

Celentano, Ardiles si delegatia Prefecturii

La cârciumă, un meci prietenesc între Giani și Bobiță este în plină desfășurare. Giani este omenit cu bere și mâncare de fiecare dată când îi calcă pragul amicului său, așa că Bobiță se hotărăște să pună capăt acestui fenomen!

Dar mai presus de toate, liniștea din Fierbinți va fi spulberată! Oamenii de la Prefectură vin să strângă toate animalele domestice din localitate. Motivul: 'un atac chimic care are efecte nimicitoare asupra animalelor din bătătura oamenilor', după cum declară reprezentantul Prefecturii.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30 numai la PRO TV!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare