; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seara Campionilor la „Câştigi în 60 de secunde”

28 September 2011

Cea de-a treia ediţie „Câştigi în 60 de secunde' transformă o seară obişnuită de miercuri în Seara Campionilor. De la 20:20 telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări parcursul unui mare campion – Leonard Doroftei, pe drumul către 100.000 de lei. Vezi cine va fi făcut knockout diseară, la „Câştigi în 60 de secunde'.

După ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la „Câştigi în 60 de secunde', Dan Negru dublează doza de adrenalinã într-un nou sezon al celui mai tare gameshow din lume.

Şi miza este una de două ori mai mare: în acest sezon, concurenţii luptă mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bătaie de Dan Negru.

Diseară, Leonard Doroftei vine pe platoul de la „Câştigi în 60 de secunde', însoţit de soţia sa şi cei doi copii ai lor.

Printre probele cu care campionul mondial WBA la categoria uşoară se va confrunta diseară se numără: Pastele, Stinge lumina si Ouă cu lipici.

Cum se va descurca Leonard Doroftei în marea bătălie pentru vistieria lui Negru, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări miercuri, 28 septembrie, de la 20:20.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare