; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diseară are loc marea finală a show ului MasterChef

Diseară are loc marea finală a show-ului “MasterChef”

28 May 2013

Cel de-al doilea sezon “MasterChef” a ajuns la final. Diseară, 28 mai, de la ora 20.30, Pro TV difuzează ultima ediţie din acest sezon, în care emoţiile concurenţilor se vor amesteca în aburii celor mai sofisticate preparate culinare.

Ultimii şase concurenţi rămaşi în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de “Master Chef” vor deschide seara cu o probă în deplasare, la un restaurant din Capitală.

Ana, Alex, Nicuşor, Mihai, Maria Pop şi Aida au primit săptămâna trecută sarcina de a-şi alege fiecare câte două ajutoare în bucătărie, dintre concurenţii acestui sezon eliminaţi până acum, pentru a putea astfel duce la bun sfârşit proba din restaurant.

Fiecare va simţi pe pielea lui cum este să ţii pe mână meniul într-un restaurant care funcţionează toată ziua la capacitate maximă, cum e să pregăteşti farfurii pe banda rulantă, care să ajungă la timp pe mesele clienţilor, dar şi cum e să găteşti pentru vedetele care şi-au anunţat prezenţa în restaurant, de la Cabral şi Andreea Ibaka, la Mircea Solcanu, Amalia Enache şi veveriţele de la “Happy Hour”.

Emoţiile vor culmina în momentul în care juraţii îi vor alege pe primii trei concurenţi ai acestui sezon, în urma unor probe nu lipsite de surprize şi emoţii. Deşi aprecierile celor trei chefi se vor îndrepta către toţi cei ajunşi până în această etapă a concursului, numai unul dintre aceştia va pleca acasă cu titlul de “MasterChef”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare