; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EXTREME CAR HOARDERS

Discovery transmite, în premieră, seria „Colecţionari de maşini de epocă”

01 May 2014

Discovery Channel porneşte în căutarea modelului perfect de maşină clasică, americană, în noua serie “Colecţionari de maşini de epocă”. Pasionaţi de automobile, Chuck Palumbo şi Rick Dore îşi propun să recondiţioneze automobile deteriorate, cu ajutorul unei echipe de mecanici.

EXTREME CAR HOARDERS

Provocarea este de a găsi maşinile potrivite pentru a-şi dezvolta afacerea şi a-şi ajuta clienţii în acelaşi timp. Aventura începe duminică, 18 mai, pe Discovery Channel, de la ora 19.00.

Seria urmăreşte echipa SLAM, formată de cei doi prieteni şi parteneri de afaceri, Rick şi Chuck, pornind într-o adevărată „vânătoare” de automobile clasice neglijate, de la Buick la Mercury şi de la Corvette la Camaro. Atunci când găsesc o colecţie care merită efortul, cei doi îi propun proprietarului să renunţe la întreaga colecţie în schimbul unui singur exemplar care va fi refăcut complet. Aceasta se dovedeşte a fi o adevărată provocare, orice colecţionar înrăit fiind foarte greu de convins să renunţe la averea sa.

Afacerea poate deveni însă riscantă atunci când colecţia se dovedeşte a nu fi suficient de valoroasă. Presiunea financiară şi obsesiile pentru diferite automobile pot crea situaţii tensionate ce vor afecta atât rezultatul unui proiect, cât şi viitorul parteneriatului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare