; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Discovery lansează un nou canal TV pentru pasionaţii de maşini

02 July 2013

Astăzi, 2 iulie, Discovery Networks dă startul postului Discovery Turbo Xtra HD, un canal dedicat pasionaţilor de automobile de toate felurile.

Noul canal este disponibil în premieră pe Orange TV, începând de astăzi, și vine cu cea mai bună ofertă de programe despre maşini, motociclete, aventură și tehnologie. Canalul va fi subtitrat în limba română.

Telespectatorii pot urmări unele dintre cele mai dinamice programe din portofoliul Discovery despre industria auto și inginerie, tehnologie și gadgeturi grupate în seri tematice. Astfel, luni și marți aflați totul despre cele mai recente gadgeturi, miercuri urmăriți competiții incredibile de construit mașini, joia este dedicată transformărilor spectaculoase ale unor rable în supermașini, iar vineri vă îmbogățiți cunoștințele cu informații despre cele mai tari realizări tehnologice în domeniu.

Grila de programe include emisiuni precum:

  • Heartland Thunder, povestea a patru prieteni care împărtășesc aceeași pasiune pentru cursele de dirt-track. Faceți cunoștință cu Tim Karrick, Justin Boney, Tom Charles și fiul acestuia, Dan Charles, care sunt motivaţi de emoția și entuziasmul competiției. Pe lângă timpul pe care și-l impart între muncă și familie, cei patru petrec ore îndelungate modificându-și motoarele mașinilor și refăcându-le caroseria – totul, doar în speranța că vor avea parte de un moment de glorie, vineri seara.
  • Twist the Throttle, o serie care prezintă motociclete produse de cei mai mari fabricanți din lume, dar și personalități din lumea motoarelor, cum ar fi Kevin Schwantz, Mat Mladin și Massimo Tamburini. Concentrându-se pe modelele create de Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, BMW, Ducati, MV Agusta și Bimota, membrii echipei au reușit să conducă unele dintre cele mai tari motociclete sport, create vreodată.
  • Tech Toys 360 te invită să explorezi ultima generaţie de gadget-uri şi vehicule revoluţionare şi să faci cunoştinţă cu inventatorii lor.
  • Biker Build-Off, o serie în care doi celebri constructori de motociclete la comandă se întrec pentru a crea motoare unicat, măsurându-şi astfel echipele şi experiența ca să afle cine e cel mai bun dintre ei.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare