; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dynamo (2)

Discovery l-a adus la București pe regele magiei, Dynamo!

09 October 2014

Are o dexteritate incredibilă, reușind pur și simplu să uluiască vedete de la Hollywood cu numerele lui de magie. Miliardarul Richard Branson a făcut realmente o reverenţă în faţa sa după ce i-a văzut unul dintre spectacole, iar Lindsay Lohan nu şi-a mai găsit cuvintele după ce a fost levitată de pe un scaun.

Dynamo (2)

În 2011, a devenit membru al organizației The Magic Circle, iar în 2012 fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, în calitate de Silver Star for Performance.

El este Dynamo și a venit la București la invitația Discovery Channel, cu ocazia lansării celui de-al patrulea sezon al programului fenomen 'Dynamo și magia imposibilului'. Noul sezon al emisiunii va avea premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22.00.

Cel mai captivant magician britanic al ultimului deceniu, Dynamo, a uluit publicul şi celebrităţile din întreaga lume cu iluzii de mari proporţii care au depășit imaginația privitorilor, trucuri incredibile şi spectacole stradale. Magia l-a purtat pe Dynamo în toate colțurile lumii, iar în acestă toamnă sosește și în România!

Fanii celebrului magician s-au întrecut pentru șansa de a avea o întâlnire cu el la București, astăzi, pe 9 octombrie. O serie de competiții bazate pe testarea cunoștințelor pe care aceștia le au despre Dynamo au fost organizate în perioada 6-8 octombrie pe pagina de Facebook Discovery România și pe alte platforme online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare