; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TRVLR_Logo

Discovery face echipa cu Google și lansează prima serie VR „Discovery TRVLR”

09 October 2017

Discovery Communications şi Google anunţă lansarea Discovery TRVLR', o serie captivantă, realizată de echipele de VR ale Discovery şi Google, despre tradiţii şi obiceiuri de pe toate cele şapte continente.

 

 Primul episod dintre cele 38 va fi lansat vineri, 3 noiembrie, în exclusivitate pe YouTube, DiscoveryVR.com şi pe aplicaţia Discovery VR si va putea fi vizionat cu Daydream View, noua cască de realitate virtuală de la Google, dar şi cu Cardboard. De asemenea, seria poate fi urmărită pe internet, pe telefoane Android şi iOS.

 

Fiecare capitol începe cu un răsărit de soare uimitor şi se încheie cu un apus superb. Între aceste două momente, fiecare episod se concentrează asupra unui localnic fascinant – guru', rebelul', artistul sau exploratorul' – care ne va împărtăşi ritualuri şi tradiţii din cultura lor. Capitolele pentru America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa şi Australia conţin fiecare câte şase episoade, în timp ce capitolul pentru Antarctica are două episoade, ajungând astfel la un total de 38 de episoade pentru întreaga serie.

Lansată în august 2015, aplicaţia Discovery VR a fost descărcată de 4,3 milioane de ori şi a acumulat peste 123 de milioane de vizualizări până în prezent.

Episoadele filmate în America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Australia şi Europa au fost scrise şi regizate de Addison ODea, fiind produse de casa de producţie Here Be Dragons. Episoadele filmate în Antarctica au fost regizate de Barry Pousman şi produse de Yes Please Thank You. Saschka Unseld, deţinător al Premiului Emmy, a fost producător pe partea de creaţie a seriei.

 

Trailer-ul pentru Discovery TRVLR' poate fi vizionat aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare