; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto_Reconstituire Dezastrul din Colectiv_Discovery

Discovery difuzează pe 13 martie documentarul “Dezastrul din Colectiv”

29 February 2016

Discovery Networks anunță premiera documentarului despre tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie în București, cauzând moartea a 63 de persoane și spitalizarea altor câteva zeci. Programul intitulat Dezastrul din Colectiv' va avea o durată de 44 de minute și fi difuzat în premieră pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22.00.

Documentarul va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare. De asemenea, programul va conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului.

Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum „Alien' (1979) sau „Al cincilea element' (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță.

Logo Colectiv

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Charlotte Reid, Producător Executiv pentru Discovery Networks International, a declarat: „Suntem extrem de recunoscători față de martorii implicați în această producție, pentru curajul și deschiderea lor de a-și face cunoscute poveștile, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulțumită lor, am reușit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare