; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MANHUNT WITH JOEL LAMBERT 2

Discovery difuzează în premieră, din 6 septembrie, sezonul 2 din „Manhunt”

26 August 2015

Joel Lambert, fost membru al trupelor SEAL ale Marinei și aventurier neînfricat, revine pentru un nou sezon al seriei „Manhunt'. De această dată, Joel nu se va mai lua la întrecere cu unități militare de elită din întreaga lume, ci cu o combinație internațională de vânători indigeni, unități de urmărire și forte polițienești, în câteva dintre cele mai periculoase zone de pe glob.

MANHUNT WITH JOEL LAMBERT 2

Cum se va descurca Joel, cu pregătirea lui militară, în fața unor metode de urmărire și vânătoare vechi de când lumea? Sezonul 2 din „Manhunt' are premiera pe Discovery Channel, duminică, 6 septembrie, de la ora 21:00.

Filmat în locuri precum Noua Zeelandă, Mongolia, Mexic, Scoția și Statele Unite (în Florida și Carolina de Sud), fiecare episod din Manhunt îl prezintă pe Joel urmărit de o echipă de adversari excelent pregătiți, care cunosc mult mai bine decât el terenul pe care are loc urmărirea. De la vânătorii din mlaștinile americane și hăitașii de cerbi scoțieni până la echipele canine de urmărire a fugarilor și unitățile ale poliției mexicane de frontieră, Joel trebuie să iasă mult din zona lui de confort, căci fiecare grup care îl 'vânează' este la fel de imprevizibil ca și mediul în care are loc „vânătoarea'.

Regulile jocului sunt mereu aceleași: după ce e lăsat într-o zonă izolată și îndepărtată, având asupra lui doar strictul necesar pentru supraviețuire, un bidon de apă și eventual câte o capcană artizanală, Joel are la dispoziție 36 de ore ca să ajungă la punctul final al cursei, stabilit de la bun început.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare