; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Discovery Channel va difuza un documentar despre comorile ascunse ale lui Pablo Escobar

Discovery Channel va difuza un documentar despre comorile ascunse ale lui Pablo Escobar

12 April 2017

Pablo Escobar, cel mai cunoscut lord al drogurilor din Columbia, va fi personajul-cheie al unui documentar difuzat de Discovery. Postul a anunțat că va difuza programul – numit „Escobars millions' – în cursul acestui an.

Escobar şi-a început ascensiunea ca un simplu traficant de cocaină, dar în final a ajuns şeful Cartelului Medellin – un nume puternic, cu o valoare de mai multe miliarde de dolari pe piaţa narcoticelor. El a cheltuit bani grei pe obiecte de lux şi proprietăţi, în toată lumea, însă legendele urbane i-au făcut pe mulţi să creadă că o mare parte din fabuloasa lui avere nu a fost găsită încă si zace ascunsă pe undeva, prin Columbia şi America Centrală.

Cu sprijinul guvernului columbian, Discovery porneşte pe urmele acestei presupuse comori îngropate într-o nouă serie, intitulată Escobars millions ce va fi difuzată în cursul acestui an.

Doug şi Ben, foşti ofiţeri CIA, îşi asumă misiunea de a rezolva misterul. Cei doi îşi vor folosi cunoştinţele și tehnologii peformante precum GPR (radar pentru scanare subterană) ca să pornească pe urmele profiturilor adunate ilicit de Escobar din vânzarea de droguri. Nu s-au mai derulat niciodată căutări la o asemenea scară şi în asemenea detaliu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare