; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SIBERIAN CUT

Discovery Channel va difuza seria „Tăietor de lemne în Siberia”

15 September 2014

Sean Vann, un tăietor de lemne american, a pus în joc tot ce are pentru șansa de a câștiga niște bani frumoși în străfundurile Siberiei. Desigur, cu condiția să găsească patru tăietori de lemne americani, care să poată colabora în taigaua înghețată cu echipa lui de localnici. Prin ce riscuri, probleme şi condiţii extreme va trebui să treacă pentru a-şi îndeplini visul?

Noua emisiune, „Tăietor de lemne în Siberia', va avea premiera pe Discovery Channel, miercuri, 24 septembrie, de la ora 20.00.

SIBERIAN CUT

Sean Vann este un tăietor de lemne american, cu planuri serioase. A lucrat în ultimii 17 ani în industria forestieră din Rusia, dar întotdeauna a avut ba un șef, ba altul. Acum s-a hotărât să pună totul la bătaie pentru o ocazie unică într-o viață de om, în străfundurile Siberiei. Sean are un contract de 3 luni ca să taie lemne, să-și pună pe picioare propria afacere și să devină stăpân pe destinul lui.

SIBERIAN CUT

Dacă Sean își va putea respecta contractul cu “Colonelul”, are șansa să câștige sute de mii de dolari. Dar dacă echipa lui, formată din oameni de două naționalități, nu va reuși să colaboreze în bune condiții și să supraviețuiască la temperaturi de -40 de grade Celsius, visul lui Sean se va spulbera înainte de a începe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare