; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TLC_Parteneri_de_Patiserie

Discovery Channel și TLC lansează o grilă specială de programe de sărbători

14 December 2018

Discovery Channel și TLC România au pregătit o grilă specială de programe de sărbători, care îi vor reuni pe cei dragi în jurul micilor ecrane. Astfel, pe tot parcursul lunii decembrie, fanii celor două stații pot urmări conținut difuzat în premieră în România, sub forma unor titluri noi sau episoade noi ale emisiunilor îndrăgite.

 

Discovery Channel își pregătește fanii de aventură cu noi emisiuni lansate în premieră de sărbători

Pe parcursul lunii decembrie, fanii însetați de aventură pot urmări noi emisiuni la Discovery Channel, în premieră în România. De la cercetarea unor mistere vechi de mii de ani din întreaga lume și până la dezvăluirea celor mai interesante arme care au influențat mersul istoriei, în ultima luna din an Discovery Channel a pus la cale un maraton de noi emisiuni pentru toate gusturile.

Astfel, din 24 decembrie, de la ora 20.00, exploratorii se vor putea plimba alături de celebrul Josh Gates prin jungla Cambodiei pentru a descoperi misterele unui oraș antic de legendă, în „Expediții în necunoscut'. În noua serie, aventurile lui Josh îl poartă pe acesta pe întregul mapamond, unde investighează mistere încă neelucidate și poveștile captivante ale celor mai vechi civilizații.

Mai mult, cei fascinați de istorie pot afla mai multe despre cum se făuresc armele care au schimbat cursul istoriei, de la armele de foc ale Vestului Sălbatic și până la lamele ascuțite ale vikingilor, în emisiunea „Meșteri în arme'. Din 18 decembrie, de la ora 22.00, cei mai buni meșteri vor aduce la viață trecutul în cea mai mare competiție de arme istorice, inspirați de tradiții artizanale vechi de sute de ani.

 

Nu în ultimul rând, din a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 21.00, iubitorii de senzații tari se pot înscrie în cursele pe piste scurte din Carolina de Nord (SUA), în „Curse pe stadion'. Noua emisiune urmărește îndeaproape acțiunea de pe stadionul Bowman Gray – prima pista pentru curse săptămânale NASCAR, unde zgomotul motoarelor turate și uralele mulțimii se aud încă din 1949.

 

TLC lansează o grilă specială de sărbători, cu noi emisiuni de beauty, cooking și dating

 

Pasionații de gătit se pot înscrie, în fiecare weekend, în maratonul de show-uri culinare „TLC în bucătărie'. Acesta este difuzat în fiecare sâmbătă (între 20.00 – 00.00) și duminică (între 13.00 -17.00) și reunește o serie de programe dedicate în care bucătari-șefi renumiți și amatori deopotrivă se întrec într-o cursă a celor mai reușite mâncăruri. Parte din serie este și noua emisiune „Parteneri de patiserie', difuzată sâmbăta, de la ora 21.00, unde celebrul cofetar Buddy Valastro este gazda unei competiții între echipe de patiseri şi cofetari din America, care se întrec în creativitate și tehnică pentru a transforma desertul într-o adevărată operă de artă.

Perioada sărbătorilor este cea mai aglomerată perioadă din an și pentru medicii esteticieni. Pe 28 decembrie, de la ora 22.00, renumitul dermatolog american Dr. Sandra Lee îi așteaptă pe fanii seriei „Dermatologie de top' cu o ediție specială, „Dermatologie de sărbători', în care îi va ajuta pe pacienții săi să capete mai multă încredere în sine la petrecerile și cinele festive prin rezolvarea afecțiunilor de piele.

 

Nu în ultimul rând, în decembrie la TLC fanii vor putea urmări noi episoade din seria „90 de zile până la nuntă', în fiecare miercuri de la ora 21:00. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii prezintă poveștile a șase cupluri aflate în zone diferite ale lumii și care, în termen de 90 de zile după ce se întâlnesc pentru prima dată în Statele Unite, trebuie să se căsătorească pentru a câștiga viza americană și a putea rămâne împreună.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare