; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Science Channel

Discovery Channel prezintă noii „vânători de mituri”

15 November 2017

Emisiunea „Vânătorii de mituri' revine la Discovery Channel cu o nouă generație.

 

Noua serie „Vânătorii de mituri: Generaţia următoare' urmăreşte candidaţi fără teamă, dar înarmaţi cu unelte de constructori, cunoştinţe ştiinţifice solide şi nervi de oţel. Ei sunt gata să fie evaluaţi în fiecare săptămână, în timp ce verifică legende urbane şi dornici să devină noile supervedete din echipa „Vânătorilor de mituri'.

Emisiunea va fi difuzată pe Discovery începând din 23 noiembrie, în fiecare joi, de la ora 21.00.

„Vânătorii de mituri: Generaţia următoare' marchează începutul unei noi epoci pentru acest program, pe măsură ce prezentatorul Kyle Hill îi aduce în faţa publicului pe concurenţi şi miturile pe care vor încerca să le demonteze în fiecare săptămână.

Folosind elemente spectaculoase, unele dintre probe se concentrează pe abilităţile de constructori ale participanţilor, altele le testează cunoştinţele ştiinţifice; unele le pun la încercare ingeniozitatea, iar altele se bazează pe tenacitate – dar toate au acelaşi obiectiv: să confirme sau să infirme noi mituri. Cu alte cuvinte, vânătoarea de mituri continuă, aducând în prim-plan curiozitatea, setea de cunoaştere şi dorinţa de a experimenta, care au fost componentele definitorii ale seriei originale. Alături de explozii, desigur…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare