; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logo discovery vr

Discovery Channel pregătește Halloween-ul la Castelul Corvinilor

27 September 2016

Primăria Municipiului Hunedoara și Discovery Channel anunță realizarea unei noi producții Virtual Reality (VR) în România, la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

logo-discovery-vr

Filmările vor avea loc în data de 3 octombrie, iar conținutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR și pe site-ul castelului, la finalul aceleiași luni, cu ocazia Halloween-ului. Pentru buna desfășurare a filmărilor, Castelul Corvinilor va fi închis pentru vizitare pe durata zilei de luni, 3 octombrie.

Ideea realizării materialului, intitulat „Castelul bântuit', a venit ca urmare a unei competiții interne, realizate de Discovery la nivel internațional. Din echipa care va realiza materialul vor face parte experți din Statele Unite, România și Marea Britanie.

„Mă bucur că țara noastră este o sursă constantă de resurse și inspirație pentru colegii din alte țări și că inițiativele de a realiza conținut aici sunt din ce în ce mai multe, mai ales după filmările recente pentru «Harley and the Davidsons» din România. Vom continua să exploatăm această zonă, fie că vorbim de conținut video 360, VR, live, ficțiune sau documentare, pentru a satisface curiozitatea românilor despre lumea înconjurătoare. Prin acest nou proiect avem șansa de a promova încă una dintre atracțiile României, legenda vie a Transilvaniei, așa cum este supranumit Castelul Corvinilor. În același timp, vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Hunedoara, precum și administrației Castelului pentru sprijinul acordat', a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală și de Est.

Destination America, una dintre televiziunile Discovery din Statele Unite, va prelua o parte din conținutul video realizat cu această ocazie – materiale de tip making of și interviuri cu echipa de filmare, precum și cu ghizii Castelului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare