; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dileme mortale

Discovery Channel lansează seria „Dileme mortale”

23 April 2014

Discovery Channel va difuza, de vineri, 2 mai, de la ora 22.00, seria „Dileme mortale'. Jumătate spectacol de divertisment, jumătate experiment al unor savanţi nebuni, noul program apelează la principii ştiinţifice pentru a expune alegeri ce îţi pot salva viaţa.

dileme mortale

„Dileme mortale' depăşeşte limitele unui laborator standard, invitând telespectatorii să reflecte asupra unor scenarii extreme despre viaţă şi moarte. În fiecare caz, o decizie greşită le poate decide soarta atunci când aplică regulile ştiinţei pentru a dezlega dilemele înşelătore ale vieţii. Cu cât sunt mai isteţi, cu atât îşi îmbunătăţesc şansele de supravieţuire. La sfârşitul fiecărui episod, telespectatorii vor afla dacă se numără printre câştigători în jocurile vieţii, în funcţie de punctajul obţinut.

Cu ajutorul unei echipe de experţi în inginerie, fizică, biologie, matematică şi ştiinţele materialelor, seria „Dileme mortale' dezvăluie răspunsurile fascinante ale acestor scenarii bizare şi amuzante prin intermediul unor clipuri, grafice, studii de caz uimitoare din întreaga lume sau experimente care vor ţine telespectatorii cu sufletul la gură.

[Not a valid template]

De la dificila alegere de a lupta împotriva unui crocodil sau a unui hipopotam, la riscurile mortale ale unei diete bazate exclusiv pe morcovi sau burgeri, seria îşi propune să clarifice unele dintre cele mai bizare situaţii ce se pot ivi în viaţă, într-un mod cât mai distractiv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare