; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Plane 1_nl

Discovery anunță debutul unei noi serii care îl are în prim-plan pe Richard Hammond, din Top Gear

07 February 2020

Richard Hammond, prezentatorul britanic și câștigător al mai multor premii, se alătură Discovery, într-un nou proiect ce îi poartă numele – „Megastructuri cu Richard Hammond'. Noua serie fascinantă va explora ingineria care stă în spatele celor mai mari structuri și mașinării din lume și va avea premiera sâmbătă, ora 22:00, pe Discovery Channel.

 

De la cel mai lung tunel feroviar subteran, până la o navă de marfă de dimensiunea a patru terenuri de fotbal, Richard Hammond își asumă misiunea de a explora cele mai mari structuri și mașinării din lume și intră în culise pentru a înțelege legile științei la scară mare: ce fac inginerii ca să construiască, să întrețină și să utilizeze aceste megastructuri.

Respectând stilul autentic al lui Richard, aceasta nu va fi doar o emisiune obișnuită despre inginerie, întrucât el dovedește că cel mai bun mod de a descoperi secretele din spatele unui lucru cu adevărat uriaș este de a interacționa direct cu acesta – să-l manevrezi, să-l escaladezi și să-i cunoști pe eroii anonimi care îl fac să funcționeze. 

În fiecare episod, Richard va explora știința din spatele megastructurilor printr-o serie de experimente incredibile și captivante, prin care va arăta cum lucrurile minuscule fac posibilă funcționarea celor cu adevărat masive. 

 

Abia aștept să ajung acolo și să explorez unele dintre cele mai geniale exemple de structuri inginerești în acțiune. Iubesc ingineria și știința din spatele ei, iar cu cât structurile sunt mai mari, cu atât mai bine. Va fi o călătorie presărată cu distracție și plină de răspunsuri pentru cei mai curioși dintre telespectatori. Va fi fabulos!', a declarat Richard Hammond.

 

Richard este un talent de renume mondial în domeniul automobilismului, ale cărui pasiuni se învârt în zona științei, ingineriei și mașinilor. În calitate de lider global în divertisment, suntem încântați să-l avem alături de noi pe Richard, precum și curiozitatea molipsitoare a acestuia. Astfel, de-a lungul episoadelor, fanii se vor bucura de o serie informativă, distractivă și originală, de proporții cu adevărat epice.', a declarat Simon Downing, SVP, Head of Factual and Sport, Discovery UK.

 

„Megastructuri cu Richard Hammond' a fost produsă pentru Discovery, la solicitarea regizorului Victoria Noble și producătorului executiv Oliver Wilson. Seria este produsă de Chimp Productions, cu Andrew Barron în calitate de producător și Michael Massey în calitate de producător executiv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare