Homepage  / Vedete româneşti

Dinu Maxer, noi detalii despre relația cu iubita lui, Magdalena Chihaia. „Spun în premieră”

Dinu Maxer, noi detalii despre relația cu iubita lui, Magdalena Chihaia. „Spun în premieră”
12

de Roxana Mirea,

Dinu Maxer are o relație cu Magdalena Chihaia, de câteva luni, și sunt extrem de fericiți împreună. Totuși, artistul spune că nu vrea să grăbească lucrurile, având în vedere că relația lor nu datează de foarte mult timp. Pe de altă parte, Dinu Maxer a făcut un anunț surprinzător.  

Dinu Maxer, despre un copil cu Magdalena Chihaia 

Dinu Maxer este foarte fericit alături de iubita lui, Magdalena Chihaia, după divorțul de Deea Maxer. De asemenea, și Deea și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Ea are o relație cu Robert Drilea. 

Într-un interviu recent, Dinu Maxer a vorbit despre relația lui cu Magdalena Chihaia și a mărturisit că sunt pregătiți să ia totul cu pași mici, referitor la planurile lor de viitor. Întrebați despre un copil, Dinu Maxer a spus că este mult prea devreme pentru un asemenea pas important.  

E prea devreme pentru mine. Întrebarea asta în momentul asta nu mi se pare normală”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.  

Dinu Maxer, noi detalii despre relația cu iubita lui, Magdalena Chihaia. „Spun în premieră” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Dinu Maxer și iubita lui pleacă din nou în Dubai 

Dinu Maxer a spus că urmează să plece din nou în vacanță cu iubita lui, Magdalena Chihaia. Cei doi vor merge încă o dată în Dubai, acolo unde a luat naștere și povestea de dragoste, de fapt. 

„Spun în premieră. Plecăm la sfârșitul lunii Noiembrie din nou în Dubai”, a mărturisit Dinu Maxer. 

La început, Dinu Maxer a fost reținut să se afișeze alături de noua lui iubită de teamă că lucrurile nu ar putea să funcționeze între ei. 

Noi am vrut să vedem dacă mirajul din Dubai va ține mai departe, pentru că a fost o nebunie. Ne-a luat prin surprindere pe amândoi și voiam să vedem dacă chiar ne înțelegem și dacă suntem compatbili sufletește și în România”, a declarat Magdalena Chihaia, într-o emisiune TV. 

Cum s-au cunoscut Dinu Maxer și Magdalena Chihaia 

În prima ediție din noul sezon Exclusiv VIP de la Prima TV, Cristi Brancu i-a avut invitați pe Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, care au povestit despre relația lor de iubire.  

Noi ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, și am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în Magdalena Chihaia. 

„A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează, nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat.”  

Artistul spune că a simțit fiorii iubirii foarte repede. Ieșit dintr-o căsnicie cu Deea Maxer, el a plăcut-o pe Magdalena imediat.   

„Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin. După aceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat! Eu eram a două oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2.” 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton