Homepage  / Vedete româneşti

Dinu Maxer a cheltuit o mică avere pentru inelul de logodnă oferit Magdalenei. Bijuteria este din aur și are diamante

Dinu Maxer a cheltuit o mică avere pentru inelul de logodnă oferit Magdalenei. Bijuteria este din aur și are diamante
11

de Cristina Țapu,

Dinu Maxer este gata să îmbrace din nou costumul de mire, la doar un an si câteva luni de la divorțul de Deea Maxer, femeia care i-a fost alături timp de aproximativ două decenii. Iată ce sumă exorbitantă a cheltuit Dinu pentru a-i cumpăra un inel spectaculos celei care îi va deveni soție, Magdalena Chihaia!

Dinu Maxer a cheltuit o mică avere pentru inelul de logodnă oferit Magdalenei

Dinu Maxer, în vârstă de 50 de ani, s-a logodit săptămâna trecută la Veneția cu iubita sa, Magdalena Chihaia, într-o gondolă. Cererea în căsătorie a artistului a fost un secret bine păstrat, cunoscut doar de viitoarea sa soacră, care a colaborat cu Dinu pentru a se asigura că totul se va desfășura perfect.

Dinu Maxer, noi detalii despre relația cu iubita lui, Magdalena Chihaia. „Spun în premieră” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fiul său, Andreas, a bănuit ceva deoarece Dinu a mers împreună cu el să cumpere inelul pentru iubita sa. Totuși, artistul de la AXXA nu s-a dat de gol nici măcar în fața propriului fiu, explicându-i că inelul era pentru aniversarea unui an de relație cu coregrafa.

Inelul pe care l-a ales Dinu pentru logodnica sa este unul cu adevărat spectaculos, din aur alb și diamante și l-a costat pe artist o mică avere. Bijuteria ar fi costat aproximativ 12.000 de euro, potrivit Click!

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena după doar un an de relație

Dinu a pregătit cu grijă surpriza pentru Magdalena, femeia care l-a ajutat să se vindece după divorțul de Deea Maxer. De un an de zile, Dinu și Magdalena sunt într-o relație, iar în acest timp, solistul trupei AXXA a realizat că ea este adevărata lui iubire, așadar nu a mai pierdut timpul și a cerut-o în căsătorie, spre surprinderea tuturor. În timpul unei plimbări cu gondola pe unul dintre canalele Veneției, solistul a scos inelul și i l-a oferit iubitei sale, lăsând-o fără cuvinte și copleșind-o cu emoție.

 „Vrei sa fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a întrebat-o Dinu. Magdalena nu a pierdut timpul și i-a spus un da cât se poate de hotărât, așadar cei doi se gândesc acum la planificarea nunții.

Dinu Maxer și Deea s-au despărțit anul trecut, în luna martie, după o relație care a durat aproximativ 18 ani. Dinu și Deea Maxer au doi copii împreună: pe Andreas și pe Maisa, iar cel de-al doilea copil ar fi venit pe lume mai mult la insistențele artistei, care și-a dorit să devină din nou mamă, în timp ce Dinu nu era tocmai de acord cu această idee.

Sursă foto: Instagram Dinu Maxer

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton