; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul: Din două finaliste, a ales-o pe… a treia

24 June 2011

Surpriză de proporţii în finala celui de-al doilea sezon al emisiunii Burlacul', care a avut loc pe 23 iunie, la Antena 1. Edward Strohlen nu a ales-o pe nici una dintre cele două finaliste, Cezara, din Republica Moldova şi Anca din Bârlad. Cu ochii în lacrimi, tânărul de 27 de ani a mărturisit ca e îndrăgostit de Ana Maria, cea care, într-o ediţie precedentă, a ales de bună voie să părăsească concursul.

Acest trandafir nu-l pot dărui niciuneaia dintre voi. Vă iubesc enorm, vă respect, dar nu pot să dăruiesc trandafirul', a zis Edward. După care, acesta a luat-o la fugă supărat, în timp ce Cătălin alerga cu trandafirul după el.

Îmi pare rău din tot sufletul că poate le-am rănit. Sper să găsească pe cineva care să le merite. Cum aş fi putut să le dau lor trandafirul, când aleasa este alta, Ana', a mai spus Burlacul.

Cătălin Botezatu, mentorul lui Edward, a luat însă legătura cu Ana Maria şi i-a explicat ce se petrece în inima Burlacului. Ana Maria a părăsit de bună voie competiţia pentru că a spus că îl iubeşte sincer şi nu mai putea suporta să îşi vadă prinţul în compania altor femei. Cătălin află că sentimentele fetei sunt sincere şi face tot posibilul să o aducă pe aceasta la Monaco.

Când se aştepta mai puţin, Edward este pur şi simplu lăsat fără cuvinte, căci o vede pe Ana Maria apropiindu-se de el. Emoţionat peste măsură, tânărul o priveşte uimit şi nu-i vine să-şi creadă ochilor. Nu ştie dacă să râdă sau să plângă. El o strânge în braţe pe Ana, spunându-i cuvinte doar de el ştiute. După care îngenunchează şi îi spune că vrea să îşi petreacă restul vieţii alături de ea.

Cei doi îndrăgostiţi se sărută fericiţi, exact ca într-o telenovelă, sub privirile complice ale lui Cătălin, omul care a făcut totul posibil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare