; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dintr o extremă în alta. Ana Morodan s a îngrășat „prea tare” după ce a fost acuzată că e anorexică „Voi nu înțelegeți”

Dintr-o extremă în alta. Ana Morodan s-a îngrășat „prea tare” după ce a fost acuzată că e anorexică: „Voi nu înțelegeți”

17 June 2021

Ana Morodan are o problemă gravă: nu scapă de fluctuațiile mari de greutate. Denumită în lumea mondenă „Contesa Digitală', fosta concurentă de la „Asia Express' le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că provine dintr-o familie cu un metabolism de invidiat, iar a fi slab, pentru ea e o nevoie, scrie spynews.ro.

Morodan are o fire conconformistă, lucru pe care îl demonstrează în mod constant pe internet sau prin aparițiile sale la tv. Cu toate acestea, este foarte asumată în tot ceea ce face. Recent, „Contesa Digitală' le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu „o problemă gravă': nu este mulțumită de greutatea sa.

Ana Morodan, nemulțumită de kilogramele acumulate

Tânăra a susținut că s-a îngrășat „excesiv' în ultima perioadă și că nu mai este mulțumită de felul în care arată. Și asta după ce, până acum, mulți spuneau despre ea că este anorexică.

Deși a primit multe astfel de remarci, Ana Morodan nu s-a arătat deloc deranjată de acestea. Vedeta a recunoscut că, pentru ea, greutatea ideală se situează în jurul a 43 de kilograme. Totodată, ea a mai spus că este foarte nervoasă din cauză că s-a îngrășat atât de mult.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare