; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Lasconi prezintă “Dincolo de poveştiri” din 10 septembrie, la Acasă

Un nou sezon „Dincolo de poveştiri”, de azi, la Acasă

03 February 2014

Un nou sezon al emisiunii “Dincolo de poveştiri” începe luni, pe 3 februarie, la Acasă. Elena Lasconi a cutreierat ţara şi a întâlnit oameni ale căror poveşti incredibile le va transpune în reportaje.

[Not a valid template]

Am fost prin pădurile din Maramureș la granița cu Ucraina. Acolo am cunoscut o comunitate de moroșeni care povestesc cu teamă de Fata Pădurii – o creatură nepământeană despre care unii cred că e zână, iar alții o consideră extraterestră. Lumea se teme de ea pentu că se spune că Fata Pădurii răpește copiii. Unii cred chiar că le-au pierit copiii tocmai pentru că au dat cu ochii de Fata Pădurii. Am cunoscut un bărbat care spune cu mâna pe inimă că a stat față în față cu această creatură. Povestește despre ea că e înaltă de 3 metri, 3 metri și jumătate, cântă îngerește și vorbește într-o limbă necunoscută pe care o poate înțelege oricine pentru că este o limbă perfectă', spune Elena Lasconi.

De asemenea, a fost într-o pădure din Maramureş unde sătenii i-au arătat posibilele urme ale prezenţei OZN-urilor în zonă: Am văzut copaci rupţi de la jumătate cu o precizie inexplicabilă de un obiect necunoscut. Peisajul este demn de filmele SF sau horror', dezvăluie realizatoarea emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare