; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duck Dynasty   A&E

Reality-show-ul “Dinastia raţelor” începe în această seară la History

04 February 2014

Fenomenul american Dinastia raţelor', devenit cel mai urmărit program de non-ficţiune din toate timpurile în SUA, va fi difuzat începând de astăzi (marţi, 4 februarie, de la ora 22.00) de postul History. Acest reality-show urmăreşte viaţa unei familii de milionari, vânători de raţe îmbrăcaţi mereu în haine de camuflaj.

Serialul va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 22.00.

[Not a valid template]

Dinastia raţelor' prezintă excentrica familie Robertson care, pe lângă administrarea unei afaceri uriaşe, a reuşit să captiveze publicului american cu un reality show original. Această familie unită a făcut o avere din fluiere pentru raţe, transformând o afacere începută în curtea din spatele casei într-un imperiu de milioane de dolari.

Bărbaţii Robertson, faimoşi pentru lungile lor bărbi, sunt conduşi de Phil, figura patriarhală a familiei. Phil, cunoscut de asemenea sub numele de Duck Commander', a început afacerea într-o locuinţă dărăpănată a familiei, cu 25 de ani în urmă, realizând fluiere pentru raţe din lemn de cedru din Louisiana. Acum, fiul lui, Willie, a preluat conducerea și este CEO-ul acestei companii incredibil de productive.

Willie știe că administrarea unei afaceri de familie este dificilă, mai ales atunci când toți angajații se lasă uşor distraşi și găsesc orice scuză pentru a părăsi depozitul. Alți membri ai familiei Robertson sunt fratele lui Phil, Silas, Jase, fiul său, soțiile Korie și Missy și cel mai bun prieten al lui Phil, John. Afacerea are sediul în West Monroe, Louisiana, iar compania produce o gamă largă de produse pentru vânătorii de rațe. Principalul produs este fluierul numit Duck Commander.

Viaţa în mlaştină poate fi banală pentru unii, dar, pentru familia Robertson, fiecare zi aduce o nouă aventură. Ei trăiesc propria versiune a visului american, rămânând însă credincioşi moştenirii lor culturale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare