; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dinamo şi Steaua vor Cupa României

20 April 2011

Cupa României a devenit drumul cel mai scurt pentru un loc în cupele europene pentru cele două cluburi din Capitală, care au performat sub aşteptări în încă un sezon din Liga I.

Înţepenite în afara podiumului, Dinamo şi Steaua ar putea disputa finala competiţiei, dacă trec, într-o dublă manşă, de Gloria Bistriţa, respectiv FC Braşov.

Prima partidă din semifinale, Gloria Bistriţa – Dinamo, e programată astăzi, de la ora 20.45, în direct la Pro TV. De la Dinamo, vor lipsi Gabriel Torje şi Emilian Dolha, menajaţi în urma unor accidentări recente, dar şi Bistriţa va fi fără şase titulari, printre care Corallo, Tudose şi Caffaso.

Umiliţi de braşoveni în retur

Steaua va primi mâine vizita braşovenilor, tot de la 20.45 şi tot la Pro TV. Steliştii sunt pe cai mari după două victorii importante în Liga I, cu Oţelul (1-0) şi Sportul (2-1, în deplasare), în care toate golurile echipei din Ghencea au fost marcate de revelaţia Maicon.

În martie, braşovenii au învins Steaua cu 3-0 chiar în Ghencea, într-o partidă din campionat, fapt ce a dus la demiterea antrenorului de atunci al Stelei, Marius Lăcătuş. Actualul tehnician, Sorin Cârţu, speră să aibă mai mult noroc cu echipa antrenată de portughezul Antonio Conceicao.

Returul celor două semifinale e programat pe 11 mai (FC Braşov – Steaua) şi 12 mai (Dinamo – Gloria Bistriţa).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare