; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Comedy central_alex bogdan

Din septembrie, Comedy Central are conținut dedicat pieței locale

16 September 2016

Noua grilă a canalului Comedy Central conține programe dedicate în mod special telespectatorilor români și producții 100% autohtone: noul sezon al serialului de stand-up „Comedy Club' și serialul de teatru cu păpuși „Morr toți dușmanii'.

comedy-central_alex-bogdan

Pentru prima dată, voice-over-ul postului va fi un actor român, Alex Bogdan. Începând cu 20 septembrie, de la ora 20.00, Comedy Central aduce al douăzecilea sezon din „South Park', care va putea fi vizionat la doar câteva zile după premiera americană.

comedy-central-romania_welcome-south-park

Noua voce a postului TV: Alex Bogdan

Actorul și regizorul Alex Bogdan este primul din România care își împrumută vocea postului internațional de televiziune. „După câțiva ani în care n-am mai activat în domeniul televiziunii, Comedy Central m-a readus pe micul ecran. Am decis să-mi împrumut vocea canalului TV relansat, iar unii spun că am o voce de milioane. Desigur că sunt de acord cu ei. Cred că acest canal centralizează toată comedia de calitate, asezonată cu «ingrediente» locale, iar eu sunt încântat să joc în acest episod demn de cărțile de istorie a televiziunii', a declarat Alex Bogdan, voice-over-ul Comedy Central.

comedy-central_voice-over-alex-bogdan

Producții 100% locale

Reînnoirea canalului Comedy Central vine la pachet cu două seriale produse în România. Al doilea sezon al „Comedy Club', care include zece noi episoade, va fi difuzat în această toamnă, iar un alt sezon va putea fi văzut în primăvara anului 2017. Producția TV 100% locală aduce pe micul ecran comedianți îndrăgiți de publicul românesc precum Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo și Costel Bojog.

Un serial de teatru cu păpuși, „Morr toți dușmanii', cu episoade de două minute, realizate de cunoscuții comedianți din trupa Sector 7, va fi difuzat de câteva ori pe zi, în timpul pauzelor dintre programe. Fiecare episod al producției românești se concentrează asupra pățaniilor a doi urși „de cartier'. Cei doi membri ai trupei de stand-up care au adaptat scenariul sunt Alex Coteț și Raul Gheba, în timp ce Cătălin Babliuc și Costel Bojog și-au împrumutat vocea urșilor (numiți Butoi și Meleu). Serialul este produs și în Cehia, și în Ungaria, dar povestea și replicile sunt adaptate în funcție de realitățile fiecărei țări.

 

Premiere naționale

În ce privește premierele naționale, celebrul serial de animație „South Park', premiat cu Emmy și câștigător al premiului Peabody, începe pe 20 septembrie cel de-al douăzecilea sezon, ce conține 10 noi episoade. Primul este difuzat în România la doar o săptămână după premiera americană și poate fi vizionat exclusiv la Comedy Central.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare