; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (9)

Din nou pe micile ecrane! Angelique Boyer și Sebastián Rulli, la un pas de a juca împreună

05 February 2021

În urmă cu câteva săptămâni, actrița Gaby Rivero pe care o cunoaștem din telenovelele „Spune-mi că ești a mea', „Chipul răzbunării' sau „Patimile inimii' surprindea declarând într-o transmisiune live pe Instagram că va reveni pe micile ecrane anul acesta alături de Angelique Boyer și Sebastian Rulli. 

„Anul acesta vom face o noup telenovelă împreună. Este o poveste interesantă care se desfășoară într-un laborator genetic unde se întâmplă multe lucruri și vor fi și ea și Sebastián Rulli “, a spus actrița mexicană, fără ca Televisa să fi confirmat știrea până acum.

 

Dezvăluirile însă nu s-au oprit aici. De asemenea, Gaby a oferit detalii despre telenovelă, avansând că este ultima poveste a trilogiei de succes „Vencer' a producătoarei Rosy Ocampo.

„Face parte dintr-o trilogie de romane. Primul se numește Vencer el miedo, Vencer el desamor și ultima Vencer el pasado. Protagoniștii sunt femei puternice, femei care au fost abuzate într-un fel și se confruntă cu acest lucru și este foarte interesant” , a detaliat actrița care a jucat împreună cu Rulli și Boyer în telenovela „Spune-mi că ești a mea'.

Întrebată dacă declarațiile colegei sale sunt sau nu adevărate, Angelique Boyer a răspuns ambiguu, dând de înțeles că este posibil ca ea și partenerul ei de viață să joace într-adevăr în noua producție:

„Nu știm încă așteptăm să vedem ce se va întâmpla anul acesta știu că este o poveste de milioane, o producție foarte bună', a spus Angelique Boyer. 

Dacă vor accepta să joace în noua producție Televisa, ar fi pentru a patra oară când Angelique și Sebastian vor juca împreună într-o telenovelă. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare