Homepage  / Vedete / Vedete străine

Din nou pe micile ecrane! Angelique Boyer și Sebastián Rulli, la un pas de a juca împreună

Din nou pe micile ecrane! Angelique Boyer și Sebastián Rulli, la un pas de a juca împreună

de Redactia Tvmania

În urmă cu câteva săptămâni, actrița Gaby Rivero pe care o cunoaștem din telenovelele „Spune-mi că ești a mea”, „Chipul răzbunării” sau „Patimile inimii” surprindea declarând într-o transmisiune live pe Instagram că va reveni pe micile ecrane anul acesta alături de Angelique Boyer și Sebastian Rulli.

„Anul acesta vom face o noup telenovelă împreună. Este o poveste interesantă care se desfășoară într-un laborator genetic unde se întâmplă multe lucruri și vor fi și ea și Sebastián Rulli „, a spus actrița mexicană, fără ca Televisa să fi confirmat știrea până acum.

Dezvăluirile însă nu s-au oprit aici. De asemenea, Gaby a oferit detalii despre telenovelă, avansând că este ultima poveste a trilogiei de succes „Vencer” a producătoarei Rosy Ocampo.

„Face parte dintr-o trilogie de romane. Primul se numește Vencer el miedo, Vencer el desamor și ultima Vencer el pasado. Protagoniștii sunt femei puternice, femei care au fost abuzate într-un fel și se confruntă cu acest lucru și este foarte interesant” , a detaliat actrița care a jucat împreună cu Rulli și Boyer în telenovela „Spune-mi că ești a mea”.

Întrebată dacă declarațiile colegei sale sunt sau nu adevărate, Angelique Boyer a răspuns ambiguu, dând de înțeles că este posibil ca ea și partenerul ei de viață să joace într-adevăr în noua producție:

„Nu știm încă așteptăm să vedem ce se va întâmpla anul acesta știu că este o poveste de milioane, o producție foarte bună”, a spus Angelique Boyer.

Dacă vor accepta să joace în noua producție Televisa, ar fi pentru a patra oară când Angelique și Sebastian vor juca împreună într-o telenovelă.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton