Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Din nou în țară. Catrinel Sandu a revenit în România, la 10 ani de când s-a mutat în America. Cine a însoțit-o

Din nou în țară. Catrinel Sandu a revenit în România, la 10 ani de când s-a mutat în America. Cine a însoțit-o
9

de Redactia Tvmania

Catrinel Sandu (43) trăiește în Statele Unite, împreună cu fetițele sale, de aproape un deceniu. După divorțul de fostul ei soț, fosta vedetă Prima TV s-a căsătorit cu Steve, alături de care are un mariaj fericit, scrie libertatea.ro.

După aproape zece ani de când s-a mutat în America, Catrinel Sandu a venit în fiecare vară cu fiicele sale să își petreacă vacanțele în România, alături de familie și prieteni. Anul trecut, pandemia i-a stricat planurile, iar Catrinel a așteptat până acum să revină în țară.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu)

După doi ani de pauză, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, emisiune din grila Prima TV, a sosit în țara ei natală. Și nu a venit singură, ci împreună cu fetele ei, Lara (8 ani) și Sara (12 ani).

„Catrinel și fetițele vor sta în țară aproape o lună. Vin să își salute prietenii de care le era foarte dor, apoi se întorc pentru că încep școala. În 2019 au cumpărat un apartament cu patru camere în zona Unirii și vor să-l aranjeze frumos”, a spus o prietenă de-ale vedetei, pentru Click.

Din nou în țară. Catrinel Sandu a revenit în România, la 10 ani de când s-a mutat în America. Cine a însoțit-o (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton